root.skip-to-content
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бусько, Анастасія Олександрівна
1
search.filters.author.Давидюк, Юлія Василівна
1
search.filters.author.Ухаль, Вікторія Дмитрівна
Ключові слова
search.filters.subject.відсадка
3
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
3
search.filters.subject.пакування
2
search.filters.subject.відливка
2
search.filters.subject.зефір
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2022
×
Ключове слово: search.filters.subject.відсадка
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області
(
2024
)
Бусько, Анастасія Олександрівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології кондитерського виробу «Макарон» з впровадженням її на проєктованому підприємстві в м. Київ
(
2024
)
Давидюк, Юлія Василівна
Показати більше
Документ
Впровадження органічного фруктово-желейного мармеладу в проекті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Черкаси
(
2022
)
Ухаль, Вікторія Дмитрівна
Показати більше