root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Запорожан, Алла Леонідівна
1
search.filters.author.Махалова, Вікторія Володимирівна
1
search.filters.author.Хваль, Максим Іванович
1
search.filters.author.Чуб, Анна Павлівна
Ключові слова
search.filters.subject.желе
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.схема технологічного процесу
1
search.filters.subject.бджолиний пилок
1
search.filters.subject.вдосконалення рецептур
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2022
×
Ключове слово: search.filters.subject.желе
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Удосконалення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе сімейного типу
(
2024
)
Чуб, Анна Павлівна
Показати більше
Документ
Розроблення технології десертів для ЗРГ з сучасною українською кухнею
(
2023
)
Запорожан, Алла Леонідівна
Показати більше
Документ
Організація виробництва молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки 78 т молока за добу
(
2022
)
Махалова, Вікторія Володимирівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу
(
2022
)
Хваль, Максим Іванович
Показати більше