root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Марков, Владислав Тарасович
1
search.filters.author.Солод, Анна Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.варені ковбасні вироби
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.білково-жирова емульсія
1
search.filters.subject.вакуум
1
search.filters.subject.дослідження
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.варені ковбасні вироби
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розширення асортименту варених ковбас подовженого терміну зберігання
(
2022
)
Марков, Владислав Тарасович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру
(
2021
)
Солод, Анна Олександрівна
Показати більше