root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Селезньова, Дар’я Владиславівна
1
search.filters.author.Ушкало, Марина Михайлівна
Ключові слова
search.filters.subject.крем-суп
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.водорості вакаме
1
search.filters.subject.вінегрет
1
search.filters.subject.заклад ресторанного господарства
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.крем-суп
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Удосконалення технології крем-супу із використанням рослинної сировини
(
2024
)
Ушкало, Марина Михайлівна
Показати більше
Документ
Розроблення рецептур кулінарної продукції з використанням топінамбура для ресторану першого класу
(
2022
)
Селезньова, Дар’я Владиславівна
Показати більше