root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гайдащук, Богдан Михайлович
1
search.filters.author.Ілюк, Джоана Сергіївна
Ключові слова
search.filters.subject.кропива
2
search.filters.subject.кафедра технології оздоровчих продуктів
1
search.filters.subject.борошно спельти
1
search.filters.subject.буряк столовий
1
search.filters.subject.вміст білку
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.кропива
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Удосконалення способу виробництва хліба, з використанням борошна спельти та збагаченого порошком кропиви
(
2023
)
Ілюк, Джоана Сергіївна
Показати більше
Документ
Наукове обґрунтування рецептури та спосіб виробництва макаронів, збагачених натуральними барвниками
(
2021
)
Гайдащук, Богдан Михайлович
Показати більше