root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бірюк, Юлія Вікторівна
1
search.filters.author.Ониско, Валентин Русланович
1
search.filters.author.Сорокіна, Юлія Сергіївна
Ключові слова
search.filters.subject.м’ясо птиці
3
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.біологічна цінність
1
search.filters.subject.варена ковбаса
1
search.filters.subject.вівсяне борошно
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.м’ясо птиці
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 4. Дослідження ефективних шляхів використання сироватки молочної у технологіях м’ясних продуктів
(
2024
)
Бірюк, Юлія Вікторівна
Показати більше
Документ
Організація переробки птиці у ТОВ «Луцька Аграрна Компанія», з впровадженням виробництва напівфабрикатів
(
2023
)
Ониско, Валентин Русланович
Показати більше
Документ
Використання м’яса равликів у виробництві м’ясних паштетів
(
2022
)
Сорокіна, Юлія Сергіївна
Показати більше