Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості маркетингової стратегії закладу ресторанного господарства(2024) Путря, Поліна СтаніславівнаДокумент Стратегічне управління розвитком закладу ресторанного господарства(2024) Проців, Ольга МихайлівнаДокумент Особливості управління персоналом в закладі ресторанного господарства в умовах війни(2024) Саєвська, Ірина РусланівнаДокумент Новітні підходи до організації бенкетного обслуговування в закладі ресторанного господарства(2024) Покотило, Ілона ВасилівнаДокумент Сучасні інформаційні системи у закладі ресторанного господарства(2024) Постернак, Ксенія ОлександрівнаДокумент Впровадження заходів підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства(2024) Сівак, Вероніка АндріївнаДокумент Оптимізація логістичної діяльності закладу ресторанного господарства(2024) Кайнар, Катерина ВасилівнаДокумент Особливості SMM-маркетингу в закладі ресторанного господарства(2024) Лопуга, Артем ВікторовичДокумент Особливості управління стратегічним розвитком закладу ресторанного господарства(2024) Дмитренко, Вікторія ВалеріївнаДокумент Управління безпечністю харчових продуктів в закладах ресторанного господарства при готельному підприємстві(2023) Коротков, Олексій Миколайович