Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини(2024) Наливайченко, Владислав АртемовичДокумент Наукове обґрунтування та спосіб отримання дієтичної добавки з культивованих грибів для подолання дефіциту вітамінів групи D(2023) Межубовський, Олександр МихайловичДокумент Проект заводу харчових концентратів по випуску продуктів екструзійної технології у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області(2022) Собко, Олексій АнатолійовичДокумент Удосконалення способу виробництва злакових пластівців, збагачених сочевицею та насінням льону(2021) Білан, Микола МиколайовичДокумент Дослідження властивостей зерна вівса, як сировини зернових напоїв(2021) Новорок, Анна Олександрівна