root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гальчинська, Дар’я Вадимівна
1
search.filters.author.Касьяненко, Анастасія Андріївна
1
search.filters.author.Селезньова, Дар’я Владиславівна
1
search.filters.author.Старова, Олена Сергіївна
Ключові слова
search.filters.subject.топінамбур
2
search.filters.subject.заклад ресторанного господарства
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.Saccharomyces cerevisiae
1
search.filters.subject.вінегрет
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020 - 2023
4
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.топінамбур
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу
(
2023
)
Касьяненко, Анастасія Андріївна
Показати більше
Документ
Розроблення рецептур кулінарної продукції з використанням топінамбура для ресторану першого класу
(
2022
)
Селезньова, Дар’я Владиславівна
Показати більше
Документ
Розроблення технології пасти сиркової із термічно та механічно обробленим топінамбуром з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 46 т за зміну
(
2021
)
Старова, Олена Сергіївна
Показати більше
Документ
Біосинтез ферменту інулінази Saccharomyces cerevisiae
(
2020
)
Гальчинська, Дар’я Вадимівна
Показати більше