root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гангур, Марія Ігорівна
1
search.filters.author.Капусто, Єлизавета Юріївна
1
search.filters.author.Чмихаленко, Анастасія Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.хліб «Закарпатський»
3
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
1
search.filters.subject.батон «Київський»
1
search.filters.subject.булочка «Дріб’язок»
1
search.filters.subject.заморожування
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.хліб «Закарпатський»
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Проєкт технічного переоснащення ВАТ «Червоноградський хлібозавод» з модернізацією тістоприготувального і пічного відділень та розширенням асортименту
(
2022
)
Гангур, Марія Ігорівна
Показати більше
Документ
Проект хлібозаводу в м. Новоград-Волинський Житомирської області з впровадженням широкого асортименту виробів за традиційних технологій приготування тіста
(
2021
)
Капусто, Єлизавета Юріївна
Показати більше
Документ
Проект хлібозаводу у м. Олександрія Кіровоградської області з впровадженням технології заморожування частково випечених булочних виробів
(
2021
)
Чмихаленко, Анастасія Олександрівна
Показати більше