root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Александрова, Тетяна Володимирівна
1
search.filters.author.Кашана, Наталія Андріївна
1
search.filters.author.Русин, Софія Богданівна
Ключові слова
search.filters.subject.anchovies
3
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
3
search.filters.subject.сардельки
2
search.filters.subject.sausages
2
search.filters.subject.напівкопчені
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.anchovies
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну
(
2023
)
Русин, Софія Богданівна
Показати більше
Документ
Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху потужністю 11 тон виробів за зміну, в тому числі 1,5 напівфабрикатів
(
2023
)
Кашана, Наталія Андріївна
Показати більше
Документ
Використання природних антиоксидантів у технології м’ясних продуктів
(
2023
)
Александрова, Тетяна Володимирівна
Показати більше