root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Мокра, Анна Романівна
1
search.filters.author.Савчук, Олександр Олексійович
Ключові слова
search.filters.subject.semi-smoked sausages
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
2
search.filters.subject.напівкопчені ковбаси
1
search.filters.subject.boiled sausages
1
search.filters.subject.milk processing products
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.semi-smoked sausages
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Організація виробництва солених виробів у ковбасному цеху потужністю 3,5 тон за зміну
(
2023
)
Мокра, Анна Романівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока
(
2023
)
Савчук, Олександр Олексійович
Показати більше