root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бондаренко, Павло Олексійович
1
search.filters.author.Голя, Андрій Вікторович
1
search.filters.author.Яровий, Максим Васильовий
Ключові слова
search.filters.subject.десерт
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.абрикосове пюре
1
search.filters.subject.аюрведичне харчування
1
search.filters.subject.баланс Капха-доши
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.десерт
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Удосконалення технології солодких страв з використанням пектиновмісної сировини для кафе загального типу
(
2024
)
Бондаренко, Павло Олексійович
Показати більше
Документ
Розроблення технології сирних кульок у фруктово-ягідному желе для балансування Капха доши
(
2021
)
Голя, Андрій Вікторович
Показати більше
Документ
Розроблення технології кисломолочного десерту з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 40 т за зміну
(
2021
)
Яровий, Максим Васильовий
Показати більше