Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
27 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології чизкейків на основі рослинної сировини для дієтичного призначення(2024) Селезньова, Дар’я ВладиславівнаДокумент Шляхи забезпечення фінансової рівноваги підприємства(2024) Крива, Анастасія СергіївнаДокумент Облікове, інформаційне та контрольне забезпечення процесів оптимізації руху грошових потоків(2024) Коськовецька, Марина ОлегівнаДокумент Облікове, інформаційне та контрольне забезпечення процесу формування собівартості продукції(2024) Масло, Андрій ОлександровичДокумент Економічний механізм формування і використання оборотного капіталу підприємства(2024) Гергало, Вероніка АндріївнаДокумент Економічний механізм підвищення ефективності діяльності підприємства ТОВ «Пирятинський сирзавод»(2024) Халіменко, Поліна ОлегівнаДокумент Сучасні інформаційні системи у закладі ресторанного господарства(2024) Постернак, Ксенія ОлександрівнаДокумент Удосконалення організаційної структури закладу ресторанного господарства для підвищення ефективності діяльності(2024) Кулинич, Наталія ОлександрівнаДокумент Оптимізація робочих режимів позиційного пневмоприводу пакувальної машини(2024) Мовчан, Олександр МиколайовичДокумент Оптимізація асортименту продукції підприємства(2023) Кирій, Анна Алішерівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »