Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Культивування Yarrowia lipolytica для одержання ферменту ліпази(2024) Короленко, Богдана ВолодимирівнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для ПрАТ «Оболонь» за ДСТУ ISO 22000:2019(2023) Кумер, Ірина СлавкоївнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2022) Замниборщ, Олександр АндрійовичДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»(2021) Волоконська, Оксана ВасилівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка ТМ «Слов’яночка» на ПрАТ «Вімм – Білль – Данн Україна»(2020) Соколець, Тетяна Олександрівна