Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
47 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології кондитерського виробу «Макарон» з впровадженням її на проєктованому підприємстві в м. Київ(2024) Давидюк, Юлія ВасилівнаДокумент Модернізація станції обгортання транспортних пакетів в лінії пакетоформування LSK-30F продуктивністю 1000 коробів за годину(2024) Шпильовий, Олександр ВіталійовичДокумент Біотехнологія протипаразитарних засобів мікробного походження(2024) Степаненко, Іванна ЮріївнаДокумент Підвищення ефективності та модернізація мехатронного модуля робота-маніпулятора пакувальної машини(2024) Клементьєв, Владислав КостянтиновичДокумент Розробка портального робота-маніпулятора для пакування штучних крихких виробів, продуктивністю 2000 шт/год(2023) Ємельянов, Дмитро ВолодимировичДокумент Модернізація пристрою для групового пакування ПЕТ-пляшок об'ємом 1,5 л у термоусадкову плівку продуктивністю 450 уп/год(2023) Галушка, Богдан АнатолійовичДокумент Удосконалення організації допоміжного виробництва підприємства(2023) Федоров, Ростислав МиколайовичДокумент Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняно кондитерських виробів у місті Бердичів Житомирська обл(2023) Вовкодав, Анастасія Миколаївна