Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Проект підвищення конкурентоспроможності підприємства як основа збільшення його вартості(2024) Драган, Анна АндріївнаДокумент Розроблення інформаційної системи підтримки діяльності відділу продажів фармацевтичного підприємства ПрАТ "ІНДАР"(2023) Данилюк, Назарій ОлеговичДокумент Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу(2023) Войтенко, Яна ВолодимирівнаДокумент Аналіз режимів роботи холодильної установки для охолодження варених ковбас(2023) Діденко, Олександр ВікторовичДокумент Документ Розвиток туристичної інфраструктури Рівненської області(2022) Шамкіна, Вікторія СергіївнаДокумент Проект МЖК м'ясокомбінату потужністю 24,7 т м'яса за зміну, з впровадженням цеху переробки кишкової сировини(2022) Рак, Ірина МиколаївнаДокумент Виробництво рафінованої недезодорованої соняшникової олії у цеху потужністю 264 т за добу(2021) Дубас, Оксана ВадимівнаДокумент Розроблення технології смузі зі збалансованим вітамінним складом для кафе в м. Полтава(2021) Становський Євген ОлександровичДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів в м. Тульчин Вінницької області(2020) Лавренюк, Аліна Миколаївна