Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності роботи фасувально-закупорювального агрегату для безалкогольних напоїв продуктивністю 28000 пляшок/год(2024) Онасенко, Станіслав СергійовичДокумент Проєктування підприємства по виготовленню та поліграфічному оформленню споживчої упаковки для пакування сухофруктів накладом 1,5 млн за рік(2024) Пасацька, Валерія СергіївнаДокумент Роль мікробних екзополісахаридів у біосинтезі наночасток з антимікробною активністю(2024) Качківська, Марина ОлександрівнаДокумент Модернізація машини для фасування та укупорювання газованих напоїв у ПЕТ-пляшки місткістю 0,5-2,0 л з метою розширення асортименту продукції(2024) Павленко, Євгеній АндрійовичДокумент Модернізація машини для фасування ігристих вин у скляну споживчу тару об'ємом 3 л продуктивністю 300 пл/год(2023) Галич, Арсен СергійовичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для твердих лікарських засобів(2023) Грищук, Андрій ОлеговичДокумент Проект будівництва фруктових цеху «Смородина чорна дроблена з цукром», «Компот із абрикосів мілкоплідних цілих плодів» і «Сік кизилови з м’якотью і цукром»(2023) Кострубіцький, Богуслав СергійовичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для сухофруктів(2022) Пасацька, Валерія СергіївнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для цукрового печива(2022) Малик, Ігор ЯремовичДокумент Проект будівництва цеху плодово-ягідних консервів(2022) Корнілова, Аліна Сергіївна