Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення плану НАССР виробництва зернових батончиків з горіхами та шоколадом для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»(2024) Коваленко, Яна СергіївнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс»(2024) Гайдай, Іванна СергіївнаДокумент Удосконалення схеми технологічної експертизи підготовки до-поміжної сировини цеху з виробництва вершкового масла на ПП «Біло-церківська агропромислова група(2023) Протопопова, Світлана КостянтинівнаДокумент Розроблення процедури миття та дезінфекції тістомісильної машини на підприємствах торговельних мереж(2021) Кучерявенко, Юлія ПетрівнаДокумент Дослідження технології підготовки води у виробництві безалкогольних напоїв на основі рослинної сировини(2021) Мисюк, Олексій МиколайовичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Захарченко, Ілля Ілхамович