Неопубліковані видання

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7548

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив електрохімічної обробки мелясного сусла в спиртовому виробництві на накопичення спирту і домішок
    (1995) Ісаєнко, Володимир Миколайович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Крамаренко, Раїса Миколаївна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Семененко, В. Ф.
    На вітчизняних спиртових, дріжджових та мікробіологілчних заводах в якості живильного середовища для мікроорганізмів використовують мелясу, крохмалевмісну сировину та інші добавки. Обов'язковою умовою успішного застосування меляси з високим коефіцієнтом використання цукрів і виходом продуктів біосинтезу є нормалізація її складу. On the domestic alcohol, yeast and plants mikrobiolohilchnyh as nutrient for microorganisms using molasses, raw starch and other additives. A mandatory condition for the successful application of molasses with high use of sugars and vyhom product biosynthesis is the normalization of its members.