Неопубліковані видання

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7548

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів
    (2010) Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Бондар, Микола Васильович; Єрмакова, Ганна Володимирівна
    Пошук і використання ефективних антисептуючих засобів дозволить отримувати спиртові бражки із регламентованими показниками. Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко використовуються в харчовій промисловості. Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Технології ферментованих напоїв на основі меду
    (2011) Прибильський, Віталій Леонідович; Наливайко, Клавдія Федорівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Бондар, Микола Васильович
    Пропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології ферментованих напоїв на основі меду
    (2010) Прибильський, Віталій Леонідович; Наливайко, Клавдія Федорівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Бондар, Микола Васильович
    Пропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.