Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Колоїдна хімія
    (НУХТ, 2008) Манк, Валерій Веніамінович; Мірошников, Олег Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Викладено теоретичні основи колоїдної хімії, розглянуто сучасні методи досліджень, висвітлено питання з техніки безпеки. Наведено методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, приклади опрацювання отриманих результатів і контрольні запитання для самоперевірки знань. Для студентів, магістрантів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців переробної та харчової промисловості. The theoretical foundations of colloid chemistry, considered modern methods of research highlights issues of safety. Methodical instructions for laboratory work, examples of processing results and checklists for self-knowledge. For students, undergraduates, graduate students and university professors, and professionals and food processing industries.
  • Ескіз
    Документ
    Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин
    (2012) Стеценко, Наталія Олександрівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    Вивчення будови і властивостей біологічно активних речовин – одна з основних і важливих складових, що дозволяє розробляти принципи раціонального харчування, конструювання нових харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення. Будова сполук, їх властивості і реакційна здатність визначають механізми перетворень, що відбуваються у технологічних процесах. Тому необхідно враховувати ці знання при створенні нових корисних фізіологічно функціональних інгредієнтів, розробці новітніх технологій харчових продуктів оздоровчої дії. The study of the structure and properties of biologically active substances - one of the main and important components that enables you to develop the principles of nutrition, construction of new foods and health prevention purposes. The structure of the compounds, their properties and reactivity determine the mechanisms of transformations occurring in the process. It is therefore necessary to take into account this knowledge to create useful new physiologically functional ingredients, developing new technologies foods health action.
  • Ескіз
    Документ
    Фізична хімія : конспект лекцій
    (РВЦ НУХТ, 2003) Манк, Валерій Веніамінович; Воловик, Людмила Сергіївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Мірошников, Олег Миколайович; Подаревська, Ольга Василівна; Сербова, Марія Іванівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Тимохін, В'ячеслав Васильович; Федоренко, Георгій Андрійович
    Викладено основи хімічної термодинаміки, хімічної та фазової рівноваги, розглянуто конкретні діаграми стану одно-, дво- та трикомпонентних систем. Наведено основи теорії розчинів, електрохімії, хімічної кінетики. Рекомендований для студентів нехімічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"
    (2010) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Дипломний проект (робота) бакалавра виконується студентом у 8-му семестрі і захищається в Державній екзаменаційній комісії (ДЕК) у термін, установлений графіком навчального процесу. ДЕК за результатами захисту приймає рішення про присудження студенту освітнього рівня “базової вищої освіти” та кваліфікації бакалавра з видачею документа (диплома) про вищу освіту за напрямом “Харчові технології та інженерія”. ДЕК також дає рекомендації щодо продовження підготовки за освітньо-професійними програмами спеціаліста чи магістра.