Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Програма технологічної практики студентів V курсу спеціальності 8.18010010 „Якість, стандартизація та сертифікація” денної форми навчання
    (2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
    Програма технологічної практики студентів V курсу спеціальності 8.18010010 „Якість, стандартизація та сертифікація” денної форми навчання. Программа технологической практики студентов V курса специальности 8.18010010 „Качество, стандартизация и сертификация” дневной формы обучения. Program technological practice V students of the course specialty 8.18010010 "Quality, standardization and certification" full-time education.
  • Ескіз
    Документ
    Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» денної форми навчання
    (2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
    Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення » спеціалізації «Експертиза, якість, сертифікація харчових продуктів та виробництв» денної форми навчання. Program externship course students V 7.05170109 specialty "Technology of wellness and preventive purpose" Specialization "Expertise, quality, certification of food products and industries" full-time education.
  • Ескіз
    Документ
    Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання
    (2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
    Программа преддипломной практики студентов ІV курса направления 6.051701 Пищевые технологии и инженерия дневной формы обучения Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання Program externship students IV course direction 6.051701 Food Technology and Engineering full-time education
  • Ескіз
    Документ
    Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
    (2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
    Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.
  • Ескіз
    Документ
    Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин
    (2012) Стеценко, Наталія Олександрівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    Вивчення будови і властивостей біологічно активних речовин – одна з основних і важливих складових, що дозволяє розробляти принципи раціонального харчування, конструювання нових харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення. Будова сполук, їх властивості і реакційна здатність визначають механізми перетворень, що відбуваються у технологічних процесах. Тому необхідно враховувати ці знання при створенні нових корисних фізіологічно функціональних інгредієнтів, розробці новітніх технологій харчових продуктів оздоровчої дії. The study of the structure and properties of biologically active substances - one of the main and important components that enables you to develop the principles of nutrition, construction of new foods and health prevention purposes. The structure of the compounds, their properties and reactivity determine the mechanisms of transformations occurring in the process. It is therefore necessary to take into account this knowledge to create useful new physiologically functional ingredients, developing new technologies foods health action.
  • Ескіз
    Документ
    Конкуренция в ресторанном бизнесе
    (2012) Гавриш, Андрей Владимирович; Немирич, Александра Владимировна
    В работе рассмотрены различные виды конкуренции в ресторанном бизнесе.The paper discusses the different types of competition in the restaurant business.