Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Теплохолодозабезпечення підприємств галузі(Київ : НУХТ, 2007) Масліков, Максим МихайловичОписані системи тепло- та холодопостачання підприємств з вироблення морозива та способи їх розрахунку. Heat & cool supply systems of ice-cream plants with methods of its calculating are describedДокумент Мікробіологія молока і молочних продуктів: Конспект лекцій(2007) Шевченко, Анатолій Маркович; Антонюк, Марія МиколаївнаУ конспекті лекцій розглянуті наступні питання: 1. Мікробіологія молока, 2. Мікробіологія заквасок і кисломолочних продуктів, 3. Мікробіологія маслоробства, 4. Мікробіологія сироробства, 5. Мікробіологія молочних консервів і морозива. In the compendium of lectures next questions are considered: 1. Microbiology of milk, 2. Microbiology of ferments and soul-milk foods, 3. Microbiology of buttermaking, 4. Microbiology of сироделия, 5. Microbiology of ice-cream.