Реалізація вартісного підходу в управлінні підприємствами кондитерської галузі
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вартість підприємств виступає основним критерієм ефективності господарювання, що стає актуальним не лише в процесі діяльності, а і під час приватизації державного майна, купівлі, продажу та реструктуризації підприємств. The cost of business is the main criterion of economic efficiency, which is important not only during activity, and during the privatization of state property, purchase, sale and restructuring.
Опис
Ключові слова
економічна додана вартість, фактори вартості, управління підприємствами, economic value added, cost factors, management of еnterprises, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Климаш, Н. І. Реалізація вартісного підходу в управлінні підприємствами кондитерської галузі / Н. І. Климаш // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : тези доп. VII Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, НУХТ, 19-21 травня 2011 р. / М-во освіти і науки України, М-во агропром. політики України, Нац. ун-т харч. технологій. – К. : НУХТ, 2011. – С. 213-214.