Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Запропоновано удосконалену методику оптимізації рецептурних композицій шляхом використання трифакторного ротатабельного центрального композиційного планування (ЦКП) на прикладі піноподібного кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення. Визначено оптимальні значення керованих факторів, на основі яких розроблено і створено рецептуру на новий виріб. маршмеллоу диетического назначения. An improved technique for optimization of prescription formulations using three-factor central composite rotatable planning (TCP) of the example of foamy marshmallow confection dietary purposes. The optimal values of controllable factors on the basis of which designed and developed a new formulation of the product.

Description

Citation

Бадрук, В. В. Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення / В. В. Бадрук, Т. В. Зінченко, А. М. Дорохович // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – Вип. 30. – С. 320–326.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By