Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Запропоновано удосконалену методику оптимізації рецептурних композицій шляхом використання трифакторного ротатабельного центрального композиційного планування (ЦКП) на прикладі піноподібного кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення. Визначено оптимальні значення керованих факторів, на основі яких розроблено і створено рецептуру на новий виріб. маршмеллоу диетического назначения.
An improved technique for optimization of prescription formulations using three-factor central composite rotatable planning (TCP) of the example of foamy marshmallow confection dietary purposes. The optimal values of controllable factors on the basis of which designed and developed a new formulation of the product.
Description
Citation
Бадрук, В. В. Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення / В. В. Бадрук, Т. В. Зінченко, А. М. Дорохович // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – Вип. 30. – С. 320–326.