Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено систему управління конкурентними перевагами підприємства на прикладі (ДП «Київхліб» Хлiбокомбiнат №12) та запропоновано напрямки її удосконаленя.
Studied management system competitive advantages on a sample (DP "Kyivkhlib" Hlebokombiiat 12), and suggested directions for its improvement.
Опис
Ключові слова
система, управління, конкурентні переваги, підприємство, system, managment, competitive advantage, enterprise, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Сукало, І. Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості / І. Сукало, І. Ковальчук // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції. - Київ: НУХТ, 2009. - С. 88