Якість харчових продуктів в контексті продовольчої безпеки України
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Україна входить до списку країн, що експортують їжу в інші країни, однак проблеми забезпечення внутрішнього ринку продуктами харчування вітчизняного виробництва, що відповідають стандартам якості і є безпечними для життя і здоров’я населення, залишаються невирішеними. Ukraine enters to the list of the countries that export food to other countries, however the problems are more acute safety domestic market with high quality and safe for life and health food domestic production.
Опис
Ключові слова
якість харчових продуктів, продовольча безпека, food safety, quality of food, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Новойтенко, І. В. Якість харчових продуктів в контексті продовольчої безпеки України / І. В. Новойтенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 15-16 квітня 2013 р./ редкол.: Т.Л. Мостенська (відп. ред.) Київ: НУХТ, 2013. - Ч. 3. - С. 221-222.