Технологія сушіння плодів та овочів : конспект лекцій
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091706 «Технологія зберігання, консервування
та переробки плодів та овочів» денної та заочної форм навчання.
Lecture for the students specialty 7.091706 "Storage Technology, preservation and processing fruits and vegetables "full-time and distance learning.
Lecture for the students specialty 7.091706 "Storage Technology, preservation and processing fruits and vegetables "full-time and distance learning.
Опис
Ключові слова
технологія сушіння, tech drying, плоди, овочі, технологічні вимоги, vegetables, technological requirements, fruits, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бессараб, О. С. Технологія сушіння плодів та овочів : конспект лекцій для студ. спец. 7.091706 ден. та заоч. форм навч. / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк. - К.: НУХТ, 2002. - 84 с.