Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Формула корисної моделі
Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці|, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношені компонентів, мас %
свинина жилована жирна 25,0-35,0
яловичина котлетна 20,0-30,0
куряче м'ясо односортне 30,0-35,0
цибуля ріпчаста 4,0-5,0
яйця перепелині 3,0-6,0
сіль кухонна 1,8-2,0
композиція спецій 0,4-0,8
суха молочна сироватка 1,0-3,0
Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, dry whey, quail eggs in following ratio of components, wt%
trimmed pork fat 25,0-35,0
Beef cutlet 20,0-30,0
chicken odnosortne 30,0-35,0
onion 4,0-5,0
quail eggs 3,0-6,0
salt 1.8-2.0
composition of spices 0.4-0.8
whey powder 1,0-3,0
Опис
Ключові слова
фарш, свинина, ground beef, pork, milk whey, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пат. 82897 Україна МПК51 А23L 1/31. Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці / Пасічний В. М., Чернюшок О. А., Степаненко І. О. заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u2012 14250 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16