Вторичное может стать первичным. Раціональна технологія обробки колагеновмісної сировини

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті показано значні ресурси колагеновмісної сировини на прикладі вторинних продуктів забою. Також зображено вплив гідростатичної витримки та гідротермічного впливу на вторинну сировину для покращення її технологічних властивостей. The article shows considerable resources raw materials containing collagen as an example of secondary products of slaughter. Also shows the influence of hydrostatic and hydrothermal effects on secondary raw materials to improve its technological properties.

Опис

Ключові слова

гідростатичний ефект, стабілізатори, побічні продукти, hydrostatic effect, stabilizers, by-products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасичный, В. Н. Вторичное может стать первичным. Раціональна технологія обробки колагеновмісної сировини / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 6. - С. 96-97.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced