Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто значення оцінки та аналізу кадрового потенціалу для підприємств харчової промисловості, як способу підвищення ефективності використання кадрів. Висвітлено методики аналізу кадрового потенціалу.Описано класифікацію показників ефективності формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості. Зазначені результати розрахунків інтегрального показника оцінки ефективності формування кадрового потенціалу. The role of assessment and analysis of human resources for the food industry as a way of improving the efficiency of staff. Deals with methods of analysis of human potentsialu.Opysano classification performance of human resources formation of the food industry . These calculation results of the integral index evaluation formation of human resources.

Опис

Ключові слова

багатовимірна середня, інтегральний показник оцінки ефективності формування кадрового потенціалу, кадровий потенціал, аналіз, методи оцінки, the integral index evaluation formation of human resources, human resources, analysis, evaluation methods, multidimensional medium, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Москаленко, В. О. Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України / В. О. Москаленко, М. П. Сичевський, // Харчова і переробна промисловість України. - 2009. - № 7-8. - С. 4-6.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced