Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблена надійна та проста в застосуванні методика для дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі. Визначено раціональні параметри та режими сушіння казеїна. Theoretical and experimental studies on which developed reliable and easy to use technique for the study of drying casein in a fluidized bed. Rational parameters and modes of drying casein.

Опис

Ключові слова

сушка, казеїн, drying, casein, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Барабаш, А. М. Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі / О. М. Барабаш, О. М. Прохоров // Ukrainian food journal. - K : 2012. - № 1. - C. 105-107.

Зібрання