Ефективність пресування пивної дробини
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонований метод попереднього від пресування дробобини з послідуючим процесом сушіння
Опис
Ключові слова
сира дробина, кормова цінність, сирая дробина, кормовая ценность, crude pellet, feeding value, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Аністратенко, В. О. Ефективність пресування пивної дробини / В. О. Аністратенко, O. M. Прохоров, Є. В. Штефан // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання в харчову та переробну промисловість : Міжнародна науково-технічна конференція. – Київ : УДУХТ, 1997.