Технологія концентратів біофлавоноїдів на основі лікарських рослин
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі досліджено широкий спектр лікарських рослин і на їхній основі запропоновано технологію концентратів з максимальним вмістом біофлавоноїдів (30…70 %), призначених як для безпосереднього використання, так і для збагачення традиційних харчових середовищ. Технологія може бути впроваджена на діючих харчових та фармацевтичних підприємствах.
In this work, a wide variety of medicinal plants and on their basis the technology concentrates the maximum content of bioflavonoids (30 ... 70%) intended for direct use or to enrich traditional food environments. The technology can be implemented on existing food and pharmaceutical companies.
Опис
Ключові слова
антирадикальна активність, поліфенольні сполуки, дезінтеграція, екстрагування, antiradical activity, polyphenolic compounds, disintegration, extraction, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Технологія концентратів біофлавоноїдів на основі лікарських рослин / Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова // Харчова промисловість. - 2012. - № 13. - С. 35-38.