Нові види паштетних консервів
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто виробництво паштетних консервів та можливі нові компоненти рецептури, які можуть використовуватись при виробництві нових видів продукції цієї асортиментної групи. Перераховані переваги таких компонентів під час виробництва, що забезпечують високу якість паштетних консервів. The article deals the production of canned pate and possible new components of recipes that can be used in the production of new products of this product line. These advantages such components during production, providing high quality of canned pate.
Опис
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Нові види паштетних консервів / В. М. Пасічний // Мясное дело. - 2007. - № 1. - С. 24-26.