Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено дані по використанню кукурудзяного борошна та пектинів у виробництві кров'яних ковбас. Рrovides data on the use of corn flour and pectin in the production of blood sausages.
Опис
Ключові слова
пектини, кров’яні ковбаси, кукурудзяне борошно, pectin, blood sausage, corn flour, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Буша, О. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас / О. О. Буша, Г. І. Гончаров, В. М. Пасічний // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. - Ч. 2. - С. 71-72.