Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено дані по використанню кукурудзяного борошна та пектинів у виробництві кров'яних ковбас. Рrovides data on the use of corn flour and pectin in the production of blood sausages.

Опис

Ключові слова

пектини, кров’яні ковбаси, кукурудзяне борошно, pectin, blood sausage, corn flour, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Буша, О. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас / О. О. Буша, Г. І. Гончаров, В. М. Пасічний // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. - Ч. 2. - С. 71-72.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced