Перспективи використання гарбуза в харчовій промисловості

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті дана оцінка гарбузу, як цінній місцевій сировині, та обґрунтовано доцільність його використання при створенні збагачених харчових продуктів. Проаналізовано перспективи введення гарбуза в технологію м’ясо-рослинних консервів других страв та м'ясомістких продуктів. The estimation of a pumpkin as a valuable local agricultural raw material was given and the expediency of using a pumpkin in the producing food products was proved. The prospects of using a pumpkin in the technology of canned meat and vegetables of other dishes and meat containing products were analyzed.

Опис

Ключові слова

м’ясо-рослинні консерви, м'ясні і м'ясомісткі продукти, гарбуз, каротиноїди, пектин, збагачені харчові продукти, canned meat and vegetables, meat and meat containing products, pumpkin, carotenoid, pectin, enriched food products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Плахотін, В. Я. Перспективи використання гарбуза у харчовій промисловості / В. Я. Плахотін, В. М. Пасічний, А. М. Коваленко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. наук. праць молодих учених, аспір. та студентів за матеріалами V ВНПК, 6 лиспоп. 2012 р. – Одеса: ОНАХТ, 2012. - Т. 2. – С. 79.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced