Продукти для шкільного харчування

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті запропоновано способи виробництва продуктів для шкільного харчування, при використанні розроблених рецептур і технологій виробництва, що призводить до отримання стабільних за якістю продуктів, які відповідають вимогам діючих нормативних документів. The article suggests ways to produce food for school meals, using recipes developed and technologies, leading to a stable quality products that meet the requirements of the applicable regulations.

Опис

Ключові слова

паштетні ковбаси, м’ясо птиці, шкільне харчування, напівфабрикати, pashtetni sausage, poultry, school meals, prepared food, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Продукти для шкільного харчування / Л. В. Пешук, М. М. Клименко, В. М. Пасічний та ін. // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. - 2008. – С. 21–23.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced