Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті запропонована розробка технологій купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності, на основі чого розроблено патент, вироблено та апробовано продукт на виробництві.
In the article the development of technologies blended animal-vegetable fats increased nutritional value, based on which a patent is designed, produced and tested the product in the workplace.
Опис
Ключові слова
паштет, м'ясний фарш, технологія, купажовані жири, олія, pate, meat stuffing, technology, blended oil, butter, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. – 2008. – С. 23–24.