Технологія напівкопчених ковбас

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено основні технологічні операції виготовлення напівкопчених ковбас двома способами (без підморожування і з підморожуванням м’яса), а також можливості підвищення технологічних характеристик фаршів (з використанням білоквмісних наповнювачів – молочних та яєчних продуктів, композицій зернобобових культур, добавок). The article presents the basic manufacturing operations making smoked sausages in two ways (without frosting meat and with frosting meat), as well as opportunities to increase the technological characteristics of ground meat (using fillers containing protein - dairy and egg products, legumes compositions, additives).

Опис

Ключові слова

фарш, білоквмісні наповнювачі, напівкопчені ковбаси, технологія, підморожене м'ясо, копчення, stuffing, fillers containing protein, smoked sausage, technology, frostbitten meat, smoked, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Технологія напівкопчених ковбас / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Мясное дело. – 2008. - № 4. – С. 14-17.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced