Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів
Вантажиться...
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведені характерні показники якісного і кількісного хімічного складу, харчової і біологічної цінності сировинних ресурсів, які є вважливою складовою підвищення якості комбінованих м’ясопродуктів. The paper presents the characteristic values of qualitative and quantitative chemical composition, food and biological value of raw materials, which are also critical part of improving the quality of combined with meat products.
Опис
Ключові слова
комбіновані м’ясопродукти, якість продукції, фізіологія, генотип, genotype, quality of products, physiology, combined with meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. – 2009. – № 5. – С. 82–84.