Добровільні об`єднання

Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті обгрунтовані напрями формування структур підприємств харчової і переробної промисловості в процесі переходу до ринкової економіки. This article contains materials about substantiated different ways of creating structures of Food Industry enterprises during transition period to a market economy.

Опис

Ключові слова

добровільні об`єднання підприємств, ринкова економіка, виробничі інфраструктури, voluntary associations, market economy, production infrastructures, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Шаповал, О. Ф. Добровільні об`єднання / О. Ф. Шаповал, О. Б. Бутнік-Сіверський // Харчова і переробна промисловість. – 1993. - № 1. – С. 15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced