Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму р і глинистого мінерала палигорськіта

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність застосування комбінованого способу на основі ферментного препарату фруктазиму Р і природного дисперсного мінерала палигорськіта для очищення яблучного соку, встановлено послідовність внесення реагентів та технологічні параметри оброблення. Визначено прозорість та органолептичні показники очищеного комбінованим способом яблучного соку.
Efficiency of application of the combined method (enzyme preparation and natural dispersion mineral paligorscit) for the refining of apple juice is analized and a sequence of adding reagents,, technological parameters of treatment is set. Transparency and organoleptich indexes in the cleared apple juice is definited.

Опис

Ключові слова

яблучний сік, комбінований спосіб очищення, палигорськіт, ферментний препарат, прозорість, apple juice, combined method of refining, paligorscit, enzyme preparation, transparency, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату фруктазиму Р і глинистого мінерала палигорськіта / С. В. Матко, Л. М. Мельник // Харчова промисловість. - 2012. - Вип. 12. - С. 23-27.

Зібрання