Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено можливості використання їстівних покрить на основі рослинних і мікробних полісахаридів для подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів.
Investigated the possibility of using edible coatings based on plant and microbial polysaccharides to extend the shelf life of baked goods.
Опис
Ключові слова
плівкоутворюючі розчини, сорбційні характеристики, показники якості хлібобулочних виробів, film forming solutions, sorption characteristics, quality bakery products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Лисюк, Г. М. Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, О. В. Нєміріч // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2011. - № 5. – С. 20-22.