Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено можливості використання їстівних покрить на основі рослинних і мікробних полісахаридів для подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Investigated the possibility of using edible coatings based on plant and microbial polysaccharides to extend the shelf life of baked goods.

Опис

Ключові слова

плівкоутворюючі розчини, сорбційні характеристики, показники якості хлібобулочних виробів, film forming solutions, sorption characteristics, quality bakery products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Лисюк, Г. М. Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, О. В. Нєміріч // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2011. - № 5. – С. 20-22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced