Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла. A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort.

Опис

Ключові слова

сусло, ступінь випаровування, коагульований азот, mash, degree of evaporation, coagulated nitrogen, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Оксьоненко, С. М. Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених, 24-25 квітня 2001. - Ч. 2. — C. 48.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced