Аналіз шляхів скорочення теплових витрат під час варіння сусла
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовані шляхи енергозберігаючих систем при варінні сусла.
The ways of saving while boiling the wort.
Опис
Ключові слова
кип’ятіння сусла, теплові витрати, boiling wort, heat consumption, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Оксьоненко, С. М. Впл Аналіз шляхів скорочення теплових витрат під час варіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2001 - 2001. - Ч. 2. — C. 49.