Зв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

За результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури визначено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ºС, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання при визначенні жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів.

Опис

Ключові слова

теплопровідність вершків, теплопроводность сливок, conductivity cream, ТФХ, технологічні параметри, емпірична залежність, молочні вершки, молоко незбиране, технологические параметры, эмпирическая функция, молочные сливки, молоко цельное, technological parameters, empirical function, cream, whole milk, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Зв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів / О. М. Скарбовійчук, О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Г. Федоров // Харчова промисловість. – 2011. - №10-11. – С. 42 - 45.

Зібрання