Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропоновано методику отримання і наведено математичні моделі фільтраційного насичення м'яса розсолом. Виконано їх аналіз з використанням методів комп'ютерної символьної математики за умов постійного коефіцієнта фільтрації та змінного за лінійним та нелінійним законами.
The method of receiving and are mathematical models of filtration saturation meat brine. Their analysis is executed with the use of methods of computer symbol mathematics at the terms of permanent coefficient of filtration and variable after linear and nonlinear laws.
The method of receiving and are mathematical models of filtration saturation meat brine. Their analysis is executed with the use of methods of computer symbol mathematics at the terms of permanent coefficient of filtration and variable after linear and nonlinear laws.
Опис
Ключові слова
соління м’яса, сферична фільтрація, математичне моделювання соління, salting meat, spherical filtering, mathematical modeling of pickles, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гуць, В. С.
Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 84-88.