Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі наведені технологічні особливості розробки вівсягого печива з використанням полісолодового екстракту. The technological features of development of avenaceous thin captain are in-process resulted with the use of polymalt extract.

Опис

Ключові слова

полісолодовий екстракт, polymalt extract, вівсяне печиво, avenaceous thin captain, розробка технології, development of technology, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сюткіна, О. В. Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності / О. В. Сюткіна, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 7 (104-105). – С. 9-12

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced